.

.

Ново
Пистолет за конопатки и лепило BOSCH GCG18V-29N 18V (гол инструмент)

Пистолет за конопатки и лепило BOSCH GCG18V-29N 18V (гол инструмент)

BGN 201.49

Налично
In stock

Подобни оферти